sábado, 16 de maio de 2020

Croissants recheos de chocolate

Este fin de semana os imos deixar unha receta moi sinxela para facer en familia.

Imos facer croissants recheos de chocolate. Para isto precisamos os seguintes ingredintes:


  1. Unha lamina de hoxaldre.( A podemos mercar no supermercado)
  2. Nocilla ou unha tableta de chocolate.
  3. 1 ovo.
Pasos:

  • Precalentar o forno a 180º.
  • Extendemos a lamina de hoxaldre e con un coitelo a cortamos a metade e logo cada metade en triangulos.
  • A continuación ponemoslle unha onza de chocolate ou un pouco de nocilla no extremo máis groso do triangulo.
  • O enrolamos dende a parte mais grosa ata a punta do triangulo a lle damos forma a os extremos.
  • Pintamo os croissants con ovo.
  • Metemos no forno a 180º uns 20min.
  • Vixilade que non se vos queman e cando esten doradiños os sacades do forno. 










Ningún comentario:

Publicar un comentario